• JJ

Johan, Buro in hout

Bijgewerkt op: 23 uur geleden

Johan creëert meubels en bouwt kunst. Buro in hout is een atelier waar tijd is voor ambacht en ruimte voor verhaal.


Ambacht en verhaal, twee wezenlijke delen van ons mens zijn. Ook twee zaken die langzaam uitzicht verdwijnen. Ik breng ze in beeld. Ik bewerk hout, zet koffie en teken met de hand. Jouw verhaal en het verhaal van de materialen zijn de basis van een eigenwijs meubel, een uniek interieur wat vertrouwd voelt en jij je eigen plek hebt.


Ik bouw kunst en voer performances uit om bestaande beelden te onderzoeken. Ik onderzoek de kunst van afgelopen twee eeuwen om tot nieuwe beelden in ons verhaal te komen. Een onderzoek continu in ontwikkeling waarbij de beelden elementen van ons verhaal en ambacht herbergt. Mijn palet bestaat uit menie en materialen van de bouw- en werkplaats. Mijn hamer is mijn kwast.


De website is begin mei online gegaan. Binnenkort zullen er ook meer meubelprojecten op worden geplaatst. Schrijf je in om van mijn nieuwe projecten op de hoogte te blijven door je emailadres in te vullen bij subscribe.196 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Raam 55