top of page
kast crMo_edited.jpg
Boom.JPG
Boom_edited_edited_edited.jpg

MAAK

Eigenwijs bouwen aan jouw leven en onze samenleving vanuit creatiekracht. MAAK is een workshop voor jongeren ontwikkelt door Buro in hout. Twee maanden werk je in een collectief van zes jongeren en ga je aan de slag gaan met een kunstenaar en timmerman. Een persoonlijke ontdekkingstocht van eigenwijsheid en creativiteit achter de werkbank.  

Creativiteit is een vermogen dat iedereen bezit en niet alleen beschikbaar is voor kunstenaars. Het is de kennis waarmee een kleuter precies weet hoe een zandkasteel te bouwen, waarmee je een banaan met ducktape op een muur kunt plakken en hoe je jouw 'eigen' leven kunt opbouwen.  

Je leert een meubel ontwerpen en zelf te maken. In dit creatieproces ga je vaardigheden ontwikkelen om vanuit eigenheid en creativiteit te bouwen aan je eigen leven. Je ontdekt de waarde van kwetsbaarheid en zelfexpressie en ontwikkeld een mindset (gereedschapset) van een open blik voor mogelijkheden, flexibiliteit, samenkijken, soms wachten en vaak direct aan de slag aan de slag gaan. Een set met een eigen kleur, het begin van een persoonlijk palet.

Bij Buro in hout is motivatie geen verplichting! Motivatie ontstaat in het aan de slag gaan met je handen, het daarin ontdekken wie je bent en wat je wilt. Als jij aan de slag gaat ontstaan er vanzelf mogelijkheden. We werken in een collectief, omdat je elkaar nodig hebt om rond te kijken en om verder durven te gaan bij niet weten. MAAK leert je creëren en laat het jou werkelijk maken.

Wie?

Ben jij iemand die spanning ervaart met het normaal en zoek je naar eigen ruimte? Heb je moeite met school en zit je de uren uit of ga je zelfs niet meer? Zijn de lessen zo eenzijdig en ontbreekt het aan zinvolle logica? Kom een keer langs om kennis te maken en kijken of MAAK jou iets te bieden heeft. O ja, je hoeft niet handig en creatief te zijn om mee te kunnen doen. 

 

Welkom om samen met je ouder(s) of verzorger mijn atelier Buro in hout te komen bezoeken. Stuur mij een dm @johaninhout of een email via onderstaande knop.

 

Hieronder is informatie te vinden over Johan van Buro in hout en de aanmelding voor deze workshop.

IMG_5725_edited_edited.jpg
Workshop_Heegterp-34_edited.jpg
bottom of page