top of page
kast crMo_edited.jpg
Boom.JPG
Boom_edited_edited_edited.jpg

MAAK

Eigenwijs bouwen aan je eigen leven en de samenleving vanuit creatiekracht. MAAK is een workshop voor jongeren ontwikkeld door Buro in hout. Twee maanden werk je in een collectief van zes jongeren en ga je aan de slag gaan met een kunstenaar en timmerman. Een persoonlijke ontdekkingstocht van eigenwijsheid en creativiteit achter aan de werkbank.  

Creativiteit is een vermogen dat iedereen bezit en niet alleen beschikbaar is voor kunstenaars. De kracht waarmee een kleuter precies weet hoe een zandkasteel te bouwen, waarmee je een banaan met ducktape op een muur kunt plakken en waarmee je een leven kunt opbouwen op een eigenzinnige manier.  

Je leert een meubel te ontwerpen en zelf te maken en ontwikkelen vaardigheden om vanuit eigenheid en creativiteit te bouwen aan je eigen leven. Je ontdekt de kracht en kwetsbaarheid van zelfexpressie en ontwikkeld een mindset (gereedschapset) van een open blik voor mogelijkheden, flexibiliteit, samenkijken, soms wachten en vaak direct aan de slag. Een set met een eigen kleur, een begin van een persoonlijk palet.

Bij Buro in hout is motivatie nooit een verplichting, het ontstaat in het aan de slag gaan met je handen, het daarin ontdekken wie je bent en wat je wilt. Je ontdekt dat als jij aan de slag gaat er vanzelf mogelijkheden gaan ontstaan. We werken in een collectief, omdat je elkaar nodig hebt om verder te kijken en verder te durven gaan. MAAK leert je creëren aan en laat het jou werkelijk maken.

Wie?

Ben jij iemand die spanning ervaart met het normaal en zoek je naar eigen ruimte? Heb je moeite met school en ga je niet meer?Of is alles in de lessen zo eenzijdig en ontbreekt het aan zinvolle logica? Kom een keer langs om kennis te maken en kijken of MAAK jou iets te bieden heeft. O ja, je hoeft niet al handig en creatief te zijn om mee te kunnen doen. 

 

Welkom om samen met je ouder(s) of verzorger mijn atelier Buro in hout te komen bezoeken. Stuur mij een dm @johaninhout of een email via onderstaande knop.

 

Hieronder is informatie te vinden over Johan van Buro in hout en de aanmelding voor deze workshop.

detail 2.JPG
reflectie raam 55_edited.jpg

Makers maken bij MAAK
 

Aan de slag bij Buro in hout

bottom of page