kast crMo_edited.jpg
Boom.JPG
Boom_edited_edited_edited.jpg

CreaMo

Bouwen aan het leven vanuit creatiekracht geleid door eigenwijsheid. CreaMo is een workshop voor jongeren ontwikkeld door Buro in hout. Zeven dagdelen waarin jongeren een meubel leren ontwerpen en zelf gaan maken. Een ontdekkingstocht van eigenwijsheid en creativiteit achter de zaagmachine.

CreaMo staat voor creatie en motivatie. Dit vermogen gaan de jongeren ontdekken door stap voor stap het ontwerpproces te doorlopen onder de coachende begeleiding van een kunstenaar en timmerman.

De CreaMo is verbonden is met je persoonlijkheid en met je eigen wijsheid. Een vermogen dat iedereen bezit en niet alleen beschikbaar is voor kunstenaars.

De jongeren maken een meubel voor zichzelf en ontwikkelen vaardigheden om vanuit die eigenheid en creativiteit te bouwen aan hun eigen leven. Ze ontwikkelen een mindset (gereedschapset) van een open blik voor mogelijkheden, flexibiliteit, samenkijken,  soms wachten en vaak 'gewoon' doen. Een set met een eigen kleur, een palet. Bij Buro in hout is motivatie nooit een verplichting, het ontstaat in het ontdekken van wie je bent en wat je wilt én daar ook de mogelijkheden voor zien. Naast eigenheid en ideeën heb je elkaar voor nodig om verder te kijken en verder te gaan. CreaMo biedt dat proces aan en laat de jongeren het werkelijk maken.  

Nieuwsgierig en wil je meer weten over CreaMo en het Buro in hout, het atelier een keer bezoeken? Stuur mij een bericht en ik neem contact met je op. Hieronder is informatie te vinden over Johan van Buro in hout, de samenwerking met Stichting 488 en de aanmelding voor deze workshop of de workshop Houtrotherstel. 

detail 2.JPG
reflectie raam 55_edited.jpg

Makers maken bij Buro in Hout
 

Aan de slag bij Buro in hout